Ako získať ZipSlack/BigSlack

Získanie ZipSlack-u alebo BigSlack-u je jednoduché. Ak ste si kúpili oficiálnu sadu Slacwkare Linux CD, potom už ZipSlack a BigSlack máte. Len nájdite CD, ktoré obsahuje to čo chcete a vložte ho do svojej CD-ROM mechaniky. Je to zvyčajne tretí alebo štvrtý disk, ale vždy by ste mali skôr veriť nálepkám než tejto dokumentácii.

Ak si chcete ZipSlack alebo BigSlack stiahnuť, mali by ste najprv navštíviť našu “Get Slack” webovú stránku, kde sú najaktuálnejšie informácie o sťahovaní:

http://www.slackware.com/getslack/

ZipSlack a BigSlack sú časťou každého releasu Slackware-u. Nájdite release, ktorý chcete a choďte do toho adresára na FTP serveri. Najposlednejší release adresár môžete nájsť tu:

ftp://ftp.slackware.com/pub/slackware/slackware/

ZipSlack nájdete v adresári /zipslack a BigSlack v adresári /bigslack. ZipSlack je ponúkaný ako jeden .ZIP súbor alebo ako ako kúsky veľkosti diskety. Tieto kúsky sú v adresári /zipslack/split. BigSlack je ponúkaný len vo forme jedného súboru.

Nezastavte sa len pri .ZIP súboroch. Mali by ste si tiež stiahnuť súbory s dokumentáciou a všetky bootovacie obrazy, ktoré nájdete v tomto adresári.